با ما تماس بگیرید ۰۰۳۴۶۳۴۲۹۹۱۱۰|contact@ireasypay.com
ویزای روسیه۱۳۹۸-۶-۲۶ ۰۰:۱۶:۱۱ +۰۰:۰۰

شرایط دریافت ویزای روسیه

قبل از هر چیز باید بدانید چه ویزایی برای سفر شما مناسب است. سفارت روسیه برای مسافرهای ایرانی ویزاهای توریستی چهارده روزه و یک ماهه صادر می‌کند. با این ویزاها شما می‌توانید به همه‌ی شهرهای روسیه سفر کنید.

    • سفارت روسیه ویزای توریستی چهارده روزه را مطابق رزرو هتل و پرواز مسافر صادر می‌کند. یعنی برای گرفتن ویزای چهارده روزه باید رزرو قطعی هتل برای کل مدت سفر و بلیط رفت و برگشت ارائه کنید. اگر مدت اقامت شما در روسیه کمتر از چهارده روز باشد، ویزای شما برای همان تاریخی که هتل و پرواز خود را رزرو کرده‌اید صادر می‌شود.
    • برای ویزای یک ماهه‌ی روسیه، باید رزرو قطعی هتل برای دو سوم از زمان سفر (دست‌کم ۲۰ روز) و بلیط رفت و برگشت ارائه کنید.
    • بعد از صدور ویزای روسیه، تغییر مدت زمان ویزا ممکن نیست. بهتر است پیش از درخواست ویزا، از تاریخ قطعی سفر خود مطمئن شوید.
    • بعد از ورود به خاک روسیه نمی‌توانید نوع ویزای خود را تغییر دهید. برای تمدید یا تغییر ویزا باید روسیه را ترک کنید و دوباره درخواست ویزا بدهید.
    • ورود به روسیه حتما باید از مسکو باشد. اما برای خروج می‌توانید از شهرهای دیگر نیز بلیط بگیرید.

مدارک لازم برای ویزای روسیه

قدم اول در گرفتن ویزای روسیه آماده کردن مدارک است. می‌توانید این مدارک را به زورق تحویل دهید تا از طرف شما مراحل گرفتن ویزا انجام شود:

انواع ویزای روسیه

این ویزا برای متقاضیانی صادر می‌شود که به قصد گردش و تفریح به روسیه سفر می‌کنند. مدت اعتبار این ویزا حداکثر یک ماه است و به دو صورت یک یا دوبار ورود صادر می‌شود.

این ویزا برای آن دسته از شهروندان خارجی صادر می‌شود که توسط یکی از بستگان روسی خود دعوت‌نامه دریافت کرده باشد. این نوع ویزا در شرایط اضطراری (بیماری یا مرگ) نیز صادر می‌شود. اعتبار این ویزا حداکثر تا مدت سه ماه است.

این ویزا برای آن دسته از شهروندان خارجی صادر می‌شود که برای اهداف تجاری قصد سفر به روسیه را دارند.

این ویزا برای آن دسته از شهروندان خارجی صادر می‌شود که برای کار وارد خاک فدراسیون روسیه می‌شوند. این ویزا فقط به شرط ارائه دعوت‌نامه معتبر و با اعتبار سه‌ماهه و به‌صورت یکبار ورود صادر می‌شود.

ویزای ترانزیت برای افرادی صادر می‌شود که به هنگام سفر به کشوری دیگر قصد عبور از خاک روسیه را دارند. این ویزا می‌تواند به‌صورت یک یا دوبار ورود صادر شده و مدت اعتبار آن حداکثر ۱۰ روز است. افرادی که به‌صورت هوایی قصد عبور از روسیه را دارند، ویزای ترانزیت آن‌ها با اعتبار سه روزه صادر می‌شود.

این ویزا برای آن گروه از شهروندان خارجی صادر می‌شود که برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌ها یا موسسات آموزش عالی روسیه قصد عزیمت به این کشور را دارند.

همین الان با کارشناسان ما  تماس بگیرید

در هر ساعت از شبانه روز از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهرمند شوید 

فرم تماس با ما

  • شماره همراه خود را جهت تماس کارشناسان ما وارد کنید
  • لطفاایمیل خود را وارد کنید

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

آدرس دفتر بارسلونا:

BNUMERO 43, PISO BA, PUERTA 2,

BARCELONETA CALLE PESCADORES

BARCELONA, SPAIN 

تلفن تماس:

0034634299110

ایمیل:

contact@ireasypay.com